не си в българия?

изглежда си в САЩ, искаш ли да посетиш http://www.wagamama.us уебсайт?

не, продължи към българския уебсайт

правила за поверителност

ПРАВИЛА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И БИСКВИТКИ Дата: [ВЪВЕДИ ДАТА]

Синема Ентъртейнмънт ЕООД, ЕИК 131215678, със седалище и адрес на управление на ул. "Бизнес Парк" 3, София, България (наричано по-долу за краткост "ние" и "нас"), в качеството му на франчайзоносител на wagamama. Синема Ентъртейнмънт ЕООД е регистрирано в Българската комисия за защита на личните данни под регистрационен номер 25781. Тези правила трябва да се четат във връзка с Условията за ползване (наричани по-долу за краткост "условията") на нашия уебсайт в [ВЪВЕДИ ЛИНК] (наричан по-долу за краткост "уебсайтът").

Тази Декларация за поверителност обяснява как използваме информацията, която събираме за Вас, как можете да ни инструктирате, ако предпочитате да ограничите използването на тази информация и процедури, които имаме, за да защитим личната Ви информация.

Чрез използването на този уебсайт или предоставянето на лична информация на нас чрез или във връзка с този уебсайт, Вие изразявате съгласието си за събирането, използването и разкриването на Вашата лична информация в съответствие с тази Декларация за поверителност. Ако не сте съгласни с тази Декларация за поверителност, не трябва да използвате този уебсайт или да ни изпращате информация чрез или във връзка с този уебсайт.

 

1. Информацията, която събираме и начинът, по който я използваме

 

Когато използвате уебсайта, можете да ни предоставите и ние можем да събираме от Вас информация, свързана с Вас, включително личната Ви информация.

 

Можете да ни предоставите информацията си по няколко начина, включително:

 • чрез попълване на формуляри на уебсайта (например формуляри "Свържете се с нас");
 • кореспондирайки с нас по електронна поща, по телефона или по друг начин;
 • абонирайки се за актуализации по имейл, бюлетини или други абонаменти и функции, достъпни на уебсайта от време на време;
 • чрез използване на безплатния Wi-Fi в един от нашите ресторанти;
 • чрез съобщаване за проблем или искане за поддръжка на уебсайта;
 • свързвайки се с нас чрез социални медийни уебсайтове или приложения на трети страни (например Twitter, Facebook, Instagram);
 • чрез участие в нашите конкурси, промоции, лотарии и проучвания на уебсайта.

 

Информацията, която ни давате, може да включва Вашето име, пощенски адрес, имейл адрес, телефонен номер, номер на кредитна или дебитна карта и дата на валидност, дата на раждане, подробности за социалните медийни данни (като Facebook и Twitter), информация, която предоставяте при регистрацията, при подаването на поръчка и по други начини на уебсайта до степента, която е разумно необходима за предоставянето от нас на услугите, достъпни чрез нашия уебсайт.

 

По отношение на всяко от Вашите посещения на нашия уебсайт ние може автоматично да съберем следната информация:

 • техническа информация, включително IP адрес, информация за вход, тип и версия на браузъра, настройка на часови зони, типове и версии на браузъра, операционна система, платформа, тип устройство, хардуерен модел, MAC адрес, уникални идентификатори на устройства и информация за мобилната мрежа;
 • информация за посещението Ви, включително пълния URL адрес на връзка към, през и от нашия уебсайт (включително дата и час);
 • информация за Вашата мрежа, като и информация за устройства, възли, конфигурации, скорости на свързване и производителност на мрежата и приложенията, и информация за местоположението на точки за достъп до Wi-Fi;
 • страници, които сте преглеждали или търсили; Време за отговор на страници, грешки при изтеглянето, продължителност на посещенията на определени страници, информация за взаимодействие със страници (като превъртане, кликвания и прескачане на мишката) и методи, използвани за прелистване от страницата.

 

Ние обработваме тази информация с цел:

 • обработка на Вашите запитвания и искания;
 • предоставяне и персонализиране на услугата за Вас;
 • да Ви уведомяваме за промени в нашата услуга;
 • съставяне на Вашия профил на членство/схема за лоялност;
 • обработване на плащане;
 • предотвратяване на престъпления и наказателно преследване на нарушители;
 • като част от усилията ни да поддържаме уебсайта безопасен и сигурен;
 • поддържане на информация като референтен инструмент или общ ресурс (за анализи и изследвания);
 • предоставяне на резервационни услуги;
 • събиране на информация за формиране на статистически анализ и анализ на тенденциите;
 • изследвания и анализи на обобщена и/или анонимна база;
 • администриране на наградите и конкурсите ни (които са предмет на отделни условия);
 • спазване на законовите изисквания, нормативните изисквания и изискванията за съответствие;
 • предоставяне на оферти за членове и информация за продукти/услуги, които могат да представляват интерес за Вас;
 • провеждане на кампании за проучване на пазара.

 

Също така събираме тази информация и статистика за целите на мониторинга на използването на уебсайта и можем да предоставим такава обобщена информация на трети страни. Тези статистически данни няма да включват информация, която може да бъде използвана за Вашето идентифициране.

 

Ако решите да публикувате съобщения в нашия форум, нашите социални медийни страници (включително Facebook, Twitter, YouTube и Instagram) или в други платформи за съобщения, ние ще съберем информацията, която ни предоставяте. Запазваме тази информация за целите, посочени в настоящата Декларация за поверителност и, когато е необходимо, за разрешаване на спорове, предоставяне на поддръжка на клиенти и отстраняване на проблеми, както е разрешено от закона.

 

Можем да комбинираме информация, която получаваме от други източници, с информацията, която ни предоставяте и информацията, която събираме за Вас. Можем да използваме тази комбинирана информация за целите, изложени по-горе. Ако прекратите използването на уебсайта или Вашето разрешение за използване на уебсайта бъде отменено, то ние може да продължим да използваме и разкриваме Вашата лична информация в съответствие с настоящата Декларация за поверителност (заедно с периодичните и изменения и допълнения) и както е позволено от закона. Ако обаче искате да спрете да получавате електронна поща във връзка с уебсайта, моля, кликнете върху връзката "Отписване" в имейла.

 

2. Информационна сигурност

 

Интернет не е сигурен носител. Ние обаче сме въвели различни процедури за сигурност, както е посочено в тази политика.

 

Моля, имайте предвид, че комуникациите по интернет, като и имейлите, не са сигурни, освен ако не са били шифровани. Вашите комуникации могат да се проследят през редица страни, преди да бъдат доставени - това е естеството на интернет. Не можем да поемем отговорност за неупълномощен достъп или загуба на лична информация, която е извън нашия контрол.

 

Ние вярваме, че имаме подходящи политики, правила и технически мерки за защита на личните данни, които стени предоставили (с оглед на вида и размера на тези данни) срещу неразрешен достъп, неправилно използване или разкриване, неразрешено изменение, незаконно унищожаване или случайна загуба.

 

Всички наши служители и процесори за обработка на данни, които имат достъп до обработката на Вашата лична информация и са свързани с нея, са задължени да зачитат поверителността на информацията за нашите посетители.

 

Ние гарантираме, че Вашата информация няма да бъде разкрита на държавни институции или органи, освен ако това не се изисква от закона или при поискване от регулаторните органи или правоприлагащите органи.

 

3. На кого ще бъде разкрита Вашата информация?

 

Вашата информация може за целите, изложени в настоящата Декларация за поверителност, да бъде предоставена за обработка на:

 • wagamama Limited и wagamama International (франчайзинг) Limited;
 • нашите служители;
 • нашите филиали;
 • нашите компании от групата и техните служители;
 • наследници на нашия бизнес;
 • консултанти, контрагенти или други доставчици на услуги, които имат достъп до Вашата лична информация при предоставянето на услуги (включително, но не само, маркетингови услуги и услуги за поддръжка на ИТ);
 • правителствени органи и правоприлагащи органи, в отговор на други правни и регулаторни искания;
 • одитори, контрагенти или други съветници, извършващи одит, подпомагане или консултиране по някое от нашите бизнес начинания във всяка юрисдикция, в която работим.

 

Когато споделяме Вашата информация с wagamama Limited и wagamama International (Franchising) Limited, те ще бъдат администратор на данните Ви и ще ги използват за целите, посочени в раздел 1 по-горе "Информацията, която събираме и начинът, по който я използваме". С wagamama Limited и wagamama International (Franchising) Limited можете да се свържете на: http://www.wagamama.com/contact-us

 

Освен това можем да разкрием личната Ви информация на трети страни:

 • в случай, че продаваме или купуваме бизнес или активи, в който случай можем да разкрием личната Ви информация на бъдещия продавач или купувач на такава фирма или активи;
 • ако сме придобити от трета страна, в който случай личната информация, която се съхранява, ще бъде един от прехвърлените активи;
 • ако сме задължени да разкриваме или споделяме Вашата лична информация, за да се съобразим с някакво правно задължение или в случай на извънредна ситуация, или за да приложим нашите Условия за ползване [ВЪВЕДИ ЛИНК КЪМ УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ] и други споразумения, или за защита на правата, имуществото или безопасността на wagamama, нашите клиенти и други.

 

4. Вашите права във връзка с Вашата информация

 

Можете да ни пишете по всяко време, за да получите копие от Вашата информация и да поправите грешките. Когато е уместно, можем да изтрием, поправим, изменим или допълним Вашата лична информация. Моля, изпратете ни имейл на feedback@wagamama.bg. Моля, уверете се, че сте включили пълното си име и адрес. Ще Ви бъдем благодарни, ако също така предоставите кратко описание за информацията, която искате да Ви бъде продоставена или която искате да бъде коригирана (това ще ни помогне да открием по-лесно Вашите данни).

 

Ще изискаме доказателство за самоличността Ви, преди да Ви предоставим подробности за всяка Ваша лична информация, която може да притежаваме. Възможно е да приложим малка такса, за да покрием административните разходи, свързани с предоставянето на копие от Вашата информация.

 

5. Бисквитки

 

Части от информация, прехвърлени на твърдия диск на Вашия компютър от даден уеб сайт, са известни като "бисквитки". Те позволяват на нашия уебсайт да съхранява информация за Вашите модели на сърфиране, правейки уебсайта по-полезен за Вас. Много от големите сайтове използват "бисквитки": Всъщност те често се използват в интернет, за да предлагат персонализирани услуги. Повечето браузъри са настроени автоматично да приемат бисквитки. Всеки път, когато използвате нашия уебсайт, се осъществява достъп до "бисквитка". По този начин можем да проследим използваните от Вас функции, страниците и съдържанието, които виждате на уебсайта, за да персонализирате Вашето преживяване.

 

Използваме следните категории "бисквитки" за нашия уебсайт:

 

Строго необходими бисквитки

Тези "бисквитки" са от съществено значение за движението Ви по нашия уебсайт и използването на неговите функции. Информацията, събрана от тези "бисквитки", се отнася до работата на нашия уебсайт - например скриптов език на уебсайта и символи за сигурност, поддържащи защитените зони на нашия уебсайт.

 

Бисквитки за ефективност

Тези "бисквитки" събират анонимна информация за начина, по който използвате нашия уебсайт - например кои страници посещавате най-често, дали получавате съобщения за грешки и как сте стигнали до нашия уебсайт. Информацията, събрана от тези "бисквитки", се използва само за подобряване на използването на нашия уебсайт и не Ви идентифицира. Тези "бисквитки" понякога се поставят от доставчици на услуги за анализ на трафика от трети страни, като например Google Analytics.

 

Функционални бисквитки

Тези "бисквитки" запомнят избора, който правите - например държавата, от която посещавате нашия уебсайт, Вашия език и всички промени, които сте направили в размера на текста или други части от уебсайта, които можете да персонализирате, за да подобрите своето използване на нашия уебсайт и да направите посещенията си по-удобни и приятни. Информацията, която тези бисквитки събират, може да бъде анонимизирана и не може да се използва за проследяване на активността Ви при сърфиране на други уебсайтове.

 

Насочващи или рекламни бисквитки

Тези "бисквитки" събират информация за навиците Ви за сърфиране, за да направят рекламата по-подходяща за Вас и Вашите интереси. Те се използват и за ограничаване на броя показвания на реклама, както и за измерване на ефективността на рекламна кампания. Бисквитките обикновено се поставят от рекламни мрежи на трети страни. Те запомнят уебсайтовете, които посещавате и тази информация се споделя с други страни, като например рекламодатели.

 

Моля, имайте предвид, че трети страни (включително рекламни мрежи и доставчици на външни услуги като услуги за анализ на уеб трафик) също могат да използват "бисквитки", върху които ние нямаме контрол. Тези "бисквитки" вероятно са "бисквитки" за анализ/ефективност или "бисквитки" за насочване.

 

Използваме Google Analytics. За информация как Google обработва и събира информацията Ви относно този продукт и как можете да се откажете, моля, вижте на [http://www.google.com/policies/privacy/partners].

 

Също така използваме Google AdSense, за да публикуваме реклами. Когато преглеждате или кликвате върху реклама, ще бъде активирана "бисквитка", която ще Ви насочи към други реклами и уебсайтове, които може да представляват интерес за Вас. Можете да се откажете от използването на тази "бисквитка" като посетите страницата за рекламиране и поверителност на Google.

 

Можете да деактивирате поддръжката на "бисквитки" в браузъра си, но бъдете наясно, че като го направите, ще загубите определени функции, които изискват "бисквитките" да работят правилно. Може да използваме информацията, събрана от "бисквитките", за да ни предостави различни статистически данни, без да идентифицираме никого.

 

За повече информация относно управлението на "бисквитките", моля, посетете www.allaboutcookies.org или посетете www.youronlinechoices.com, където има допълнителна информация за поведенческата реклама и онлайн поверителността.

 

6. Вашето съгласие

 

Изпращайки ни лична информация, Вие се съгласявате условията за използване на лична информация, включени в тази Декларация за поверителност. Ние си запазваме правото да променяме или коригираме тази Декларация за поверителност и ако го направим, ще публикуваме промените на тази страница. Ваше задължение е да проверявате Декларацията за поверителност всеки път, когато ни изпращате информация или направите поръчка. Използването означава, че сте съгласни с такива промени.

 

В случай, че целите на обработка на информацията се променят, ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро и ще поискаме Вашето съгласие, когато такова уведомление е свързано с нова или допълнителна цел на обработка.

 

Поради глобалния характер на интернет инфраструктурата, предоставената от Вас информация може да бъде прехвърлена при транзитно преминаване към страни извън Европейското икономическо пространство. Ние работим глобално, затова може да е необходимо да прехвърлим Вашата лична информация на други компании от нашата група от компании, намиращи се в страни извън ЕИП. Страните извън ЕИП може да нямат подобна политика на защита на Вашите лични данни и използването им като тази,описана в тези правила. Въпреки това ние предприемаме стъпките описани по-горе, за да се опитаме да защитим сигурността на Вашата информация.

 

7. Маркетингови съобщения

 

Ние ще Ви държим в течение с информация за нашите продукти и услуги, продукти и услуги на нашите филиали или други свързани лица, и продукти и услуги на трети страни по електронна поща, или чрез SMS, използвайки предоставената от Вас информация, ако дадете разрешение за това. Можете да отмените разрешението си като се свържете с нас, както е описано по-долу.

 

8. Използване на Вашата лична информация, предоставена на други уебсайтове

 

Ние не носим отговорност за политиките и практиките за поверителност на други уебсайтове, дори и ако сте посетили уебсайт на трета страна, използвайки връзки от нашия уебсайт.

 

Препоръчваме да проверите правилата на всеки уебсайт, който посещавате и да се свържете със собственика или оператора на такъв уебсайт, ако имате притеснения или въпроси.

 

9. Допълнителна информация

 

За допълнителна информация от нас относно защитата на личните данни и неприкосновеността на личния живот или за отговор на каквито и да било въпроси относно личната Ви информация, моля, изпратете запитване на адрес: feedback@wagamama.bg