не си в българия?

изглежда си в САЩ, искаш ли да посетиш http://www.wagamama.us уебсайт?

не, продължи към българския уебсайт

говори wagamama

ако не различаваш шичими от понзу, ние ще ти помогнем! научи терминологията и говори като wagamama професионалист

говори wagamama

ако не различаваш шичими от понзу, ние ще ти помогнем! научи терминологията и говори като wagamama професионалист

едамаме

соеви зрънца в шушулка, приготвени на пара. пукни шушулката с уста и изсмучи зрънцата!

гьоза

японски дъмплинги от месо и зеленчуци, увити в тънко тесто. гьозата може да бъде пържена или на пара и се сервира с дипинг сос

кимчи

традиционно корейско предястие от мариновани зеленчуци

мисо

гъста паста, която придава дълбок вкус на много традиционни японски ястия. мисо се приготвя от ферментирали соеви зърна

понзу

понзу е цитрусов сос, който се използва често в японската кухня

рамен

рамен е популярно японско ястие, което комбинира пшенични нудли с бульон от месо или риба. рамен се гарнира с пресен лук и други зеленчуци за свежест и изразителен вкус

шичими

традиционна японска подправка. приготвяме я със седем тайни съставки

терияки

сладка соева марината, която придава на месото и рибата богат и сочен вкус

ясай

японската дума за "зеленчуци". когато видиш думата "ясай" в менюто на wagamama, това означава, че ястието е подходящо за вегетарианци