не си в българия?

изглежда си в САЩ, искаш ли да посетиш http://www.wagamama.us уебсайт?

не, продължи към българския уебсайт
wagamama фон

говори wagamama

ако не различаваш шичими от понзу, ние ще ти помогнем! научи терминологията и говори като wagamama професионалист

говори wagamama

ако не различаваш шичими от понзу, ние ще ти помогнем! научи терминологията и говори като wagamama професионалист
говори едамаме

едамаме

соеви зрънца в шушулка, приготвени на пара. пукни шушулката с уста и изсмучи зрънцата!

говори гьоза

гьоза

японски дъмплинги от месо и зеленчуци, увити в тънко тесто. гьозата може да бъде пържена или на пара и се сервира с дипинг сос

говори кимчи

кимчи

традиционно корейско предястие от мариновани зеленчуци

говори мисо

мисо

гъста паста, която придава дълбок вкус на много традиционни японски ястия. мисо се приготвя от ферментирали соеви зърна

говори понзу

понзу

понзу е цитрусов сос, който се използва често в японската кухня

говори рамен

рамен

рамен е популярно японско ястие, което комбинира пшенични нудли с бульон от месо или риба. рамен се гарнира с пресен лук и други зеленчуци за свежест и изразителен вкус

говори шичими

шичими

традиционна японска подправка. приготвяме я със седем тайни съставки

говори терияки

терияки

сладка соева марината, която придава на месото и рибата богат и сочен вкус

говори ясай

ясай

японската дума за "зеленчуци". когато видиш думата "ясай" в менюто на wagamama, това означава, че ястието е подходящо за вегетарианци